Ik wil sexen met een vent

Ik wil sexen met een vent

marjangeil30

30 jarige vrouw op zoek naar een man uit Zuid Holland

Afkomst Zuid-Holland
Postuur Slank
Gewicht 57KG
Lengte 165CM
Ik heb interesse in
 • Beffen
 • Facial
 • Orale Sex
 • Standje 69
 • Parkeerplaats
 • Sex
 • Pijpen
 • Tongzoenen
 • Vingeren
 • Paren club
 • Rollen spel

Ik wil sexen met een vent

Ik wil sexen met een echte vent. En dan ken je jezelf afvragen wat ik bedoel met een echte vent maar ik zal het je gaan vertellen. Ik ben een weduwe en heb niet om vervelend te spreken over mijn overleden man maar hij was een slapjanus. Had een buikje, deed alles wat ik wilt en was nooit eens lekker streng tegen me. Ik hoef niet vernederd te worden want dat vind ik dan ook wel een beetje overdreven maar wel gewoon streng. Zeg me maar wat ik moet doen met jouw of gewoon hoe ik moet gaan staan. Dat je me bijvoorbeeld zegt bukken nu! Of ga op je knieën. Ik denk dat je wel een beetje weet wat ik bedoel. Ik wil gewoon lekker sexen met een echte vent. En het liefste ook nog een beetje een man die er erg knap uit ziet. Ja ik weet het een beetje veel eisen misschien. Maar ik ben nu op een leeftijd dat ik voor mezelf zo iets heb. Ja ik ben het waard en ik wil gewoon een leuke vent om lekker mee te sexen. Je weet nu hoe ik het wil maar heb eigenlijk ook nog wel een stille wens. Ik ben nog nooit anaal genomen. En met alles mag je lekker streng bij me zijn maar ik zou wel willen vragen of je me met me kontje voorzichtig wou willen zijn. Het is toch me eerste keer en wat ik er van weet is dat je in ieder geval goed nat moet zijn. Maar ik denk als ik sex heb met een lekkere vent dat die natte gevoelens snel genoeg zullen komen. En misschien eerst voorzichtig beginnen met een kleine dildo maar dat moeten we dan maar gewoon even kijken. Ik heb je nu een beetje verteld wat ik wil en nu zou ik wel van jouw willen horen wat jij graag wilt? Ik wil in ieder geval lekker sexen met een vent en hoop dat jij er dus heel snel zult zijn. Ik weet dat jullie rondlopen dus stel me niet teleur. Lekkere lik Anita.

contact opnemen