kom bij mij langs ipv een bordeel

door | maart 28, 2014

Onlangs heb ik gelezen dat steeds meer mannen hun vertier gaan zoeken in een bordeel. In het begin zag ik het eigenlijk alleen maar als een grappig artikel maar toen ik verder ging lezen nam ik het toch wel heel erg serieus! Ik snap alleen niet waarom een bordeel zo populair is onder de mannen hoor! Geef nou toe, in een bordeel heb je totaal geen passie of gevoelens en gaat het eigenlijk alleen maar om geld toch? Kijk als mannen echt van een bordeel houden dan zullen ze daar uiteraard hun reden wel voor hebben toch? Toch ben ik ervan overtuigd dat ik een man veel meer te bieden heb dan een bordeel! Ik weet namelijk wel echt wat een man wil en ik vraag geen geld voor iets lekkers. Natuurlijk vind ik het dan zelf wel belangrijk dat ik ook geniet en dat we uiteindelijk beide een voldaan gevoel hebben. Eigenlijk ben ik wel een beetje een persoon die eigenlijk altijd mijn gasten het hof wilt maken. Als ik met een leuke man afspreek is dat natuurlijk precies hetzelfde! Ik weet daarom ook wel zeker dat jij je helemaal thuis zal gaan voelen bij mij hoor! Ik ben een vrouw die eigenlijk ook heel erg warm is naar een man toe. Als je bijvoorbeeld met mij een date hebt dan laat ik je bij komen en zal ik zorgen voor een lekkere warme maaltijd vooraf want wees eerlijk, met een lege maag kan je niet genieten toch? Wanneer we samen het eten en een paar lekkere drankjes genuttigd hebben leren we elkaar ook steeds weer beter kennen en merken we al snel genoeg of er een wederzijdse klik is. Wanneer de wederzijdse klik er is dan houd mij niks meer tegen om te genieten met jou van een overheerlijk toetje! Wat dat toetje is ga ik natuurlijk nu nog niet allemaal vertellen want daar moet je maar achter komen. Misschien vind je dat wel te spannend maar geef toe, een beetje spanning in het leven is ook weleens leuk toch? Durf jij het aan met mij of kies je toch liever voor het bordeel? ik zal eerlijk bekennen dat ik als hoer gewerkt heb op het baekelandplein in eindhoven en ik weet dus veel van sex af en ben er ook gek op, ik hoop snel reacties te ontvangen van geile mannen die het wel zien zitten om bij mij langs te komen voor een geil potje sex en sex en nog meer geile sex!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *