Mijn exgirlfriend wilt altijd sex

door | maart 4, 2014

Echt waar mijn exgirlfriend wil altijd sex met me. Ik word er eerlijk gezegd een beetje gek van hoor. Ik heb een tijdje een relatie gehad met een vrouw en ja ik ben zelf gek op sex maar niet meer op die manier. Ik wil veel liever een piemel in me lekkere kutje hebben. Het is een fijne ervaring met een vrouw maar me exgirlfriend wil altijd alleen het maar op een bepaalde manier. En heel eerlijk zou het nou eens met een voorbinddildo willen doen dan kan ik er mee leven maar nee ik moet een echte piemel hebben. Dus ik heb het uit gemaakt met der en eerlijk geweest. En nu blijft ze maar gewoon smsjes sturen dat is niet leuk meer. Maar ik zal je niet langer vervelen met verhalen over me exgirlfriend want daar zal je niet echt vrolijk van worden. Jij wil natuurlijk weten wat ik allemaal met jouw wil doen. Nou het eerste wat ik wil doen is je eens flink berijden. Langzaam je piemel in me natte kutje laten glijden. Ik voel hoe die me helemaal vult en ik kreun het uit van genot. Ik weet zeker dat je een hele lekkere piemel hebt. Ik wil je lekker helemaal afzuigen. Je geile sperma in me mondje voelen en absoluut ook in me kutje. God ik heb al zo lang geen echte piemel meer in me kutje gehad door me exgirlfriend dat ik niet goed weet hoe lang ik dit nog ga volhouden. Het liefste heb ik dat er een man nu zegt ik kom naar je toe en pomp je helemaal vol. Als jij het lekker vind om te likken ben ik er zeker ook nog steeds niet vies van hoor. Ik lig graag met me beentjes wijd en voel der dan een warme hete tong tussen die me verwend. Word jij er zelf nu ook zo ontzettend geil van? Pff ik heb een heel warm gezicht gewoon. Ik wist niet dat een vrouw zo geil kon zijn. Me exgirlfriend kon er wat van maar ik ook hoor. En die exgirlfriend wou altijd seks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *