Ouderen sex met een oudje

door | oktober 15, 2013

Ouderen sex met een oudje

Ouderensex met een oudje zoals ik. Ik kan je een aantal dingen garanderen dat is iets wat zeker is. Ouderensex bedoel ik niet mee sex op een heel langzaam tempo want ik kan je vertellen ik kan er nog wel wat van hoor. Ben geen oma die al bij de geraniums zit. Hou er zeker ook nog van om me eigen lekker uitdagend te kleden. Wat kan ik zeggen ik hou gewoon van de aandacht die ik dan krijg van mannen. Ik zal ook heel eerlijk zijn in de zin van dat ik eigenlijk ook een wat jongere man zoek als mezelf. Die zijn gewoon lekker vol energie, gezellig en het belangrijkste een goed uithoudingsvermogen. Ik vind het niet erg als een man niet zoveel ervaring heeft want ik heb genoeg ervaring voor ons beide en als je het zou willen dan zou ik je ook nog wel wat kunnen bijleren? Ik draag zelf graag vaak kortje rokjes, en topjes maar dan wel als ik alleen thuis ben hoor. Want niet iedereen hoeft me zo te zien. Ik heb ook kinderen en kleinkinderen en ik zou niet willen dat ze zich schamen voor me. Zo een oma ben ik niet. En waar hou ik van nou eigenlijk van een hele hoop. Ik hou er heel erg van als een man me overheerlijk zou gaan likken. En nog lekker lang ook. Ik ben geen 5 minuten vrouw het mag wel even een tijdje duren. Daar staat natuurlijk tegen over dat ik jouw ga pijpen. En nee dan ook geen 5 minuten maar lekker lang likken aan die heerlijke jonge paal die je me gaat aanbieden. Ouderensex klinkt misschien saai maar geloof mij met mij is niks saai. Ik noem het alleen ouderensex zodat iedereen gewoon weet waar die aan toe is wat ze kunnen verwachten als ze me zien en hoe ik ben. Ik lieg niet graag mensen voor en zoek hier gewoon een leuke jonge vent die ouderensex wilt hebben met mij. Ben een oudje maar wel een gouden oudje die van ouderensex houd. Leuk gezegd he haha. Veel liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *